Bijna thuis - Reisverslag uit Halifax, Canada van Audrey Schotanus - WaarBenJij.nu Bijna thuis - Reisverslag uit Halifax, Canada van Audrey Schotanus - WaarBenJij.nu

Bijna thuis

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Audrey

29 Juli 2008 | Canada, Halifax

Hallo iedereen
Even een bericht uit Canada. Nog 2 dagen te gaan en dan vliegen we alweer terug. Vrijdag as zijn we weer in Nederland. En ik hoop zodra dat ons computer t weer doet, nog een verslag verder te kunnen schrijven. Tot gauw!

• 30 Juli 2008 - 06:47

Chris En Yvanca:

Hoi jongelui,wat is de tijd gevlogen he?Wens jullie een snelle en veilige vlucht en tot heel gauw!!Je kunt je luchtig kleden,het is hier benauwd.Groetjes Yvanca en Chris

• 30 Juli 2008 - 15:20

Karin En De Rest:

Zoo hee dat is voorbij gevlogen!
    Wij wensen jullie dan ook een hele goede reis terug naar Drachten City.

• 30 Juli 2008 - 20:20

Edwin En Janet:

Ik had het er vandaag nog met Willem over dat jullie bijna weer thuis zouden komen. Wat is dat snel gegaan. Hele goede vlucht naar huis!

Groeten Janet en Edwin

• 04 Augustus 2008 - 18:49

Mirte:

Hoi Audrey,

Heel veel succes morgen met je 1e werkdag na 3 maanden Canada en je 1e werkdag in je nieuwe functie!
    Zal wel weer even wennen zijn!
    Zie je morgen in de revi :-)
    Groetjes!

• 05 Augustus 2008 - 09:12

Joyce:

jeetje, wat is dat snel gegaan! Ben benieuwd naar jullie ervaringen!! Spreek je snel weer, X Joyce