Op Canadeze bodem
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Audrey
03 Mei 2008 | Canada, Vancouver
We zijn alweer 2 dagen in Canada en beginnen langzaam over ons jetlag te komen. Jongens hebben er wat meer moeite mee. Even een korte verslag. Op Hemelvaart vertrokken om 06.45 uit Drachten met eigen auto achter de familie aan. Ingecheckt met de vraag of we een vlucht eerder wouden naar Frankfurt wat over 55 minuten vertrok. En omdat we de dag ervoor telefonisch hadden gehoord dat het krap aan was voor de overstap in Frankfurt vonden we niet niet erg....maar...we hadden iemand die nieuw was en niet wist wat ze deed...dus met 40 minuten de rij opgehouden...en vervolgens gevlogen letterlijk en figuurlijk. We hadden nog geen 20 minuten op door de douane te komen en naar de juiste gate te lopen en afscheid te nemen. Dus afscheid nemen was raar...en daarna rennen. En tijdens het rennen omgeroepen worden dat je de vliegtuig vertraagd...tja! 45 minuten in de lucht en toen een beroerde landing in Frankfurt. Maar eenmaal in Frankfurt konden we allemaal op adem komen en er voor vechten dat we met z'n 4en bij elkaar kwamen te zitten. Ja we kregen namelijk 3 aparte stoelen aangewezen..handig om Jesse alleen te hebben zitten... Maar eenmaal in dat vliegtuig konden we stoelendans doen en andere passagiers en we kregen uiteindelijk een rij van 4 stoelen voor onszelf. En dat was een prima vlucht, kinderen hebben zich super gedragen. Af en toe een kadootje als zoethoudertje. We kregen zelfs complimenten van de cabin crew over ons voorbeeldige kinderen. En wat denk je de laatste 10 minuten vallen ze in slaap, verder de hele vlucht wakker geweest. Dus in coma uit de vliegtuig gestapt. En na wat bagage als verloren op te hebebn gegeven konden we als laatste door de poort waar een oom en tante van mij ons opwachten. Huurauto opgehaald en toen richting Delta. Verder nog weinig spannends gedaan. We zouden vandaag naar een park gaan maar helaas Jesse ziek, waarschijnlijk door moeheid. En het regent hier..dus dan maar binnen blijven.
Ik plaats een dezer dagen nog een paar fotos.
Liefs Audrey en fam.
03 Mei 2008 - 19:35
Janet:
Hoi familie,
Maar even lekker bijkomen na deze hectische reis en beterschap voor Jesse.
Gr. Edwin en Janet -
03 Mei 2008 - 20:01
Caroline:
Hey,
Ben blij dat jullie goed zijn aangekomen.
Nu kan het allemaal echt gaan gebeuren beterschap voor Jesse...
LIefs Caroline -
04 Mei 2008 - 08:26
Diana:
Hoi hoi lieverds,
wat ben ik blij dat jullie na zo een vlucht goed zijn aangekomen, en dat jesse maar weer snel beter wordt!
heel veel succes daar met de reis en hou ons op de hoogte he?hebbenjullie al een canadees telefoon nummer?
Dikke knuffel voor de jongens en de groetjes
Diana -
04 Mei 2008 - 09:02
Heit:
Na rommelig vetrek uit Amsterdam gelukkig goed aangekomen in Vancouver.
hap met Jesse.
Dikke tut
Heit -
04 Mei 2008 - 18:54
Mirte:
Hoi Audrey&Mannen,
Gelukkig zijn jullie uiteindelijk goed aangekomen :-)
Hopelijk is Jesse snel weer beter, en ik ben benieuwd naar jullie foto's!
Groetjes Mirte -
04 Mei 2008 - 20:32
Eric:
Hallo....ik wil even melden dat het hier rond de 23 graden is en veel zon...echt zomers...........haha....hee...fijn dat de jullie goed zijn gearriveerd, al was het wat omslachtig....jammer dat Jesse ziek is....maar goed...jullie hebben nog ongeveer 90 dagen om lekker te kunnen genieten!! Veel liefs uit Den Bosch en de groetjes aan de familie!! XXX -
05 Mei 2008 - 13:51
Jannie.:
Dag Audrey en mannen.
Leuk jullie berichtje te lezen , fijn dat het zo goed gaan. Hier is ook alles naar wens en mooie weer . Groet Jannie. -
05 Mei 2008 - 17:50
Gretha:
hoi familie,blij dat jullie goed zijn aan gekomen. goede reis verder en beeterschap voor de kleine,en tot krabbels.
liefs gretha -
06 Mei 2008 - 17:17
Bonnie:
hi,
wat fijn dat jullie zo`n goede reis hebben gehad, wat een voorbeeldige kids zeg! houden zo ha ha ha.
Nou ik hoop dat Jesse alweer een beetje bij gekomen is en wat rust heeft gehad.
Veel plezier en kijk al uit naar jullie veolgend verhaal
Liefs en een dikke knuf -
07 Mei 2008 - 08:25
Linda:
Hi!
Fijn te horen dat jullie goed zijn anngekomen!
Ik hoop dat Jesse zich inmiddels beter voelt.
Erg leuk dat jullie deze site hebben,
geniet ervan en tot horens -
07 Mei 2008 - 09:31
Monique:
Hoi lieve schatten! Hoe is het nu dan? Jesse alweer wat beter? Hoop het!! Wij zijn net terug uit de Eifel, dus kon niet eerder schrijven... Wat heerlijk dat de (langste) vlucht zo goed is verlopen! Heb je al je bagage alweer terug? Nou, heel veel plezier en tot schrijfs! Dikke kus uit Rijswijk!
Misja & Monique -
08 Mei 2008 - 20:07
Chris:
Hoi familie,hoop dat alles naar wens gaat en blij dat jullie veilig zijn aangekomen.kijk al uit naar het volgende verslag en ik hoop dat jullie gaan genieten.Dikke kus en knuffel van mij en Yvanca en de rest van ons.Chris -
10 Mei 2008 - 18:32
Don & DIna:
He lieve alle4!
Jeetje, wat een reis zeg, nou hoop dat de rest van de vakantie beter gaat verlopen!
Hier alles goed..heerlijk genieten van het geweldig weer!
Is Jesse inmiddels weer beter?
Nou, hoop gauw jullie volgend reisverslag te ontvangen, en veel plezier!!!!!
Knuf van ons -
10 Mei 2008 - 21:30
Ruud En Britt:
Hey Familie,
Wat een verhaal alweer. Beterschap met Jesse. Wacht in spanning op jullie nieuwe avonturen..
Groetjes
Britt en Ruud -
13 Mei 2008 - 18:33
Diana:
wat een leuke foto'sjullie hebben echte kanjers!! -
13 Mei 2008 - 19:41
Marc, Loes En Lotte:
Hallo Audrey en mannen,
Zijn jullie al op weg met de camper? Hoe was het bij de familie? Kortom, hoe is het daar? Hier gaat alles goed. We hebben heerlijk weer gehad met pinksteren en alleen maar buiten gezeten.
Groetjes Marc, Loes en Lotte -
15 Mei 2008 - 19:52
Jaap, Marga En Boys:
En zijn jullie al met de camper onderweg? Leuk zeker om alle familie en vrienden weer te zien.
Hier alles prima, alleen Koen heeft zijn pols gebroken en heeft dus gips. Uit klimrek gevallen... Ach over 4 weken weer over.
Ben benieuwd hoe het jullie vergaat en of Jesse weer helemaal beter is.